KIISA

KIISA on hirsipaneelilla päällystetty nykyaikainen ja hyvin varusteltu paritalo (kahden asunnon lomamökki), joka tarjoaa korkealaatuista majoitusta Lapin lomalaisille Saariselän Kaunispään etelärinteellä, lähellä huippua. Keskusvaraamon luokitus sille on 4 hillaa,****.

Kiisa on saamen kieltä ja merkitsee lipasta, jossa säilytetään tärkeitä tai arvokkaita tavaroita

INFOA SAARISELÄSTÄ:

www.saariselka.com

www.saariselka.fi

Asunnot sopivat yrityksille (myös kokouskäyttöön), perheille ja ryhmille. Kiisa A ja B:n asuinpinta-ala on yhteensä 260 m2 - yhteensä 11 makuuhuonetta ja 8 wc:tä ja majoitustilaa jopa 26 yöpyjälle. Talon kokonaispinta-ala on noin 330 m2.

Talo on valmistunut alkuvuodesta 2006 ja sitä laajennettiin 2010 ja 2022. Pihalle rakennettiin kaksikerroksinen talousrakennus, jonka alakerrassa on lämmin 35 m2 peli- ja kokoushuone.

Kiisan suurista ikkunoista ja isoilta etelä-terasseilta on kauniit näkymät Iisakkipäälle, Kiilopäälle ja yli Saariselän taajaman. Kiisa sijaitsee ruahallisessa ympäristössä lähellä huipulle menevää latua, polkua ja moottorikelkkareittiä. Sieltä voi laskea mäkisuksilla hisseille ja palata Kaunispään huipulta suksilla laskien.

Huoneiden kalustus on muunneltavissa tarpeen mukaan. Kummassakin asunnossa on sauna 4-6 henkilölle, parvi, sekä ulkoiluvälinesuoja ja polttopuuvarasto pohjoisterassilla. Asuntojen olohuoneiden välillä on ovi. Kummallekin asunnolle on kaksi autokatosta. Auton lämmityspisteitä on 4 autolle.

Biljardi/peli/kokoushuone ja suksien huoltohuone ovat yhteisiä A:lle esa on 1 parivuode ja 9 yhden hengen vuodetta, parvella on 3 vuodetta , kaikki vuoteet ovat runkopatjavuoteita, takka OH:ssa, sauna 6 henkilölle, lämmin suksi- ja moottorikelkkahuone, sekä kolme terassia. Astioita on 18 hengelle. Asunnon asuinpinta-ala on 150 m2.

Asuntojen olohuoneiden välillä on kaksinkertaiset äänieristety ovet. Talo on mukavin kahdelle max. 8 ja 11 hengen ryhmälle, mutta se sopii siis vaikka kahdelle 12 ja15 hengen tai yhdelle 27 hengen ryhmälle.

Peli- ja kokoushuoneessa on 8 jalan biljardipöytä, ilmakiekko-ja jalkapallopelipöydät sekä video-projektori, iso valkokangas, iso valkotaulu, fläppiteline, ja kalvoprojektori. Biljardipöydän kate tekee siitä kokouspöydän 12:lle tai tarjoilupöydän. Kokoustilana huoneeseen mahtuu 25 osallistujaa.

Huomaa:

Kiisaan ei voi tuoda lemmikkieläimiä.

Tupakointi on sallittu vain terasseilla.